יום שלישי, 7 ביוני 2011

חג שבועות פראי

הפעם אמרתי אהיה שונה , ערב החג מגיעה ואני צריכה לחשוב מה ללבוש לארוחת החג הלבנה שעומדת לפני, פשטידות, גבינות, מאפים, לחמים וקינוחים עוצרי נשימה זה לגמרי החג שלי מתה על אוכל חלבי, אבל איזה בחורה לא אוהבת? בנות זה החג שלנו אז בואו נתפרע, אפשר גם לאכול קצת יותר מהרגיל. למחרת אני חוזרת לחדר הכושר השכונתי על מנת לחזור כמה שיותר מהר לשגרה. התבקשתי להכין משהו לערב החג והלכתי על פשטידת בצל וגבינה מהממת טעימה ביותר.
האמת, האורחים התפעלו. חזרתי הביתה שמחה וטובת לב ומלאה !!! זה לגמרי החג האהוב עליי בשנה

תרשו לי לחלוק אתכם את המתכון

פשטידת בצל וגבינה
:2 בצל סגול - חתוך לקוביות
3 בצל לבן - חתוך לקוביות
50 גרם חמאה
3 ביצים
2 כף/ות קמח תופח
100 גרם גבינה צהובה - מגורדת. ניתן לשים גבינת צ'דר במקום
0.5 כוס/ות שמנת
30 גרם גבינה כחולה - לפי הטעם
קורט מלח - יש להוסיף תיבול לפי הטעם: בזיליקום, אורגנו, שום, פלפל, מלח
אופן ההכנה
חותכים את הבצלים לקוביות.
מחממים את החמאה, ומטגנים את הבצלים בחמאה עד שמזהיבים ומחכים שיתקררו מעט
.
מערבבים את התערובת בקערה יחד עם הביצים, הקמח, הגבינה הצהובה, השמנת והתבלינים
.
שופכים חצי מהתערובת לתבנית משומנת היטב
.
מגרדים גבינה כחולה
.
מוסיפים את שאר התערובת
.
אופים כ-45 דקות על 160 מעלות.

בתאבון!


ועכשיו מה לבשתי:
טוניקה עם סיכה של twentyfourseven, גרביונים ללא רגל מחנות אלמונית בקינג ג'ורג', נעליים מנגו,תיק אייל לסטר.






גרביון חנות בקינג ג'ורג' ונעליים מנגו


טוניסקה של twentyfourseven


תיק של אייל לסטר




תגובה 1: